telefonCase si terenuri la preturi avantajoase in Comuna Berceni

Terenuri

Berceni Village


Situat foarte aproape de centura Bucurestiului proiectul Berceni Village imbina perfect avantajele si confortul unei case moderne cu nevoia de mobilitate, oferind un acces facil catre toate zonele orasului

  • acces usor catre statia de metrou Berceni
  • multiple mijloace de transport in comun (3 linii de transport cu o frecventa de 10 minute)
  • in apropiere se gasesc 3 gradinite, 2 scoli si after school
  • acces usor catre numeroasele supermaketuri si centre comerciale din zona (METRO Berceni, AUCHAN, Carrefour, Horbach, Practiker, Dedeman, Kaufland, Mall Sun Plaza)

1q

Proiect Petru Rareş

vand1.resized

Proiect Petru Rares – preturi incepand cu 51.900 eur – finisat 100% exterior/interior “la rosu”
Acest proiect rezidential este situat la 3 km de centura sud a capitalei, intr-o zona de constructii noi aflata in continua dezvoltare.
Distanta fata de bulevardul principal este de 500 m, accesul se face pe un drum asfaltat, exista mijloace de transport in comun( maxi taxi 418, 419 – circula pe ruta Vidra/Berceni-Pta. Sudului la un interval de 10 minute), iar distanta pana la statia de metrou Berceni , care dispune de peste 200 locuri de parcare, este de 5 km. Aceasta amplasare asigura un acces facil la mijloacele de transport in comun si un timp foarte scurt pentru a ajunge in Bucuresti,

ceea ce poate permite sa-ti desfasori activitatile cotidiene in capitala si sa ai o locuinta de resedinta in proiectul Petru Rares.
Locuintele sunt de tip “unifamiliala” sau “duplex”, sunt construite din caramida Porotherm, izolate termic si dispun de toate utilitatile. Se pot achizitiona si prin programul “Prima Casa” sau prin credit ipotecar.
Finisajele interioare se executa de comun acord cu beneficiarul.
Preturile sunt negociabile in functie de modalitatea de plata.

Proiect Primăverii

vand1.resized

Situat la aproximativ 1.5 km de soseaua principala si de cartier Mamina, se adreseaza celor care vor sa-si construiasca o locuinta pe un teren generos fara a avea un cost greu de suportat.

Fiind proiectul cu cel mai mic pret si avand posibilitate de plata in rate direct la proprietar (fara dobanzi si comisioane), poate fi privit ca o sansa unica de a achizitiona un lot de casa intr-o zona linistita, retrasa, dar cu un acces rapid la soseaua principala. Accesul se face pe un drum pietruit.

Terenurile din proiectul Primaverii sunt o destinatie ideala pentru constructia unei case unde te poti retrage la sfarsit de saptamana cu familia sau prietenii.

P.O.T-ul in zona este 40% , iar regimul de inaltime este P+E+M, ceea ce poate oferi o priveliste spectaculoasa catre Balta Berceni, asigurand o deconectare totala de la grijile cotidiene.
In imprejurimi exista un restaurant elegant, un centru de echitatie cu preturi accesibile, lacuri de pescuit si agrement, astfel ca se poate organiza o minivacanta alaturi de cei dragi la sfarsit de saptamana cu cazare in propria casa.

De asemenea, destinatia acestor terenuri poate fi si pentru locuinta rezidentiala, dar si pentru o investitie de viitor, avand in vedere ca acest proiect dispune de cele mai avantajoase conditii de achizitionare.

Proiect Primaverii: 12 €/mp pt. plata integrala, posibilitate rate 48 luni.
Preturile sunt negociabile in functie de suprafata dorita, se ofera consultanta gratuita pentru obtinerea autorizatiei de construire si proiecte de casa la pret minim.

Proiect "KOTA"

vand1.resized

Situat la 3.5 km de statia de metrou Berceni si la 2 km de centura de sud a capitalei, proiectul KOTA a fost conceput pentru tinerii care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si care prefera sa achizitioneze o locuinta tip “vila” in locul uneia tip “apartament” la un pret avantajos, inclusiv prin sistemul de creditare “Prima Casa” sau prin credit ipotecar.
Casele se pot vinde in orice stadiu de finisare, in functie de bugetul alocat.
Aflandu-se intr-o faza incipienta, proiectul permite celor interesati sa-si rezerve locuinta dorita si sa beneficieze de un discount substantial.
Acest proiect rezidential beneficiaza de o amplasare utila si frumoasa in acelasi timp. Desi este situat in imediata apropiere a bulevardului principal, datorita faptului ca este orientat perpendicular pe bulevard si nu “la sosea” , ofera locuintelor intimitatea si linistea de care are nevoie un camin. Practic, nici o casa nu este afectata de zgomotul traficului de pe bulevard mai ales ca in capatul proiectului a fost prevazuta o cladire de birouri ( P+E+M), amplasata pe o suprafata de 1.500 mp.
In apropiere exista gradinite, scoli, gradinita cu regim “after school”, in care copiii beneficiaza de conditii moderne de educatie.
Statia de metrou Berceni dispune de o parcare amenajata cu peste 200 locuri, de asemenea exista posibilitate de transport in comun cu maxi taxi (418,419) pe ruta Berceni-Pta. Sudului care circula la un interval de 10 minute.
Casele sunt construite din caramida Porotherm, izolate termic, dispun de toate utilitatile, iar finisajele interioare si exterioare imbina calitatea executiei cu bunul gust.

La aproximativ 1 km de acest nou proiect, exista proiectul Ciulin finalizat in iulie 2013, care poate fi vizionat in vederea formarii unei opinii asupra calitatii executiei lucrarilor de construire si finisare.
Preturile sunt negociabile in functie de modalitatea de plata.

Teren in Proiectul ECO-LAND

vand1.resized

Terenul se afla la iesirea din Berceni, la o distanta de 6 km de Bucuresti. Zona de constructii noi,PROIECT ECO-LAND 3, suprafata 500 mp (400 mp utili), deschidere 19 m.

Acte : cadastru, intabulare, PUZ aprobat ( P+1+M)

Stalpul de curent se afla la fiecare lot

In vecinatate..la cca 100m avem un Club de echitatie modern

Suprafata : 500 mp
Deschidere : 19 m
Suprafata Maxim Construibila 35%
Pret : 6.900 Euro Negociabil.
Cadastru , intabulare, PUZ, studio geo, utilitati la teren, acces auto, 500mp doar 6.900 €.

POSIBILITATE RATE !!!!

Pentru mai multe detalii si vizionare, va rugam sa ne contactati !!!

Teren 400mp in centrul Comunei

Terenul este in suprafata de 400mp (323 mp utili), situat pe prelungirea str Calugareni

Curentul electric este chiar in fata lotului.

Drumul este amenajat : asfalt, pietruit.

Acte : cadastru, intabulare, PUZ aprobat ( P+1+M)

Harti Comuna Berceni

Berceni este o comuna situata in partea de sud a judetului Ilfov, Romania. Amplasarea comunei Berceni la iesirea din Bucuresti a adus oportunitati de dezvoltare, atat in plan industrial, cat mai ales rezidential. Astfel, pretul terenurilor a crescut foarte mult in ultimii doi ani, ajungand de la 15-20 € / mp la 70 € / mp. Ca si vecinatati aceasta se invecineaza la nord cu Jilava si municipiul Bucuresti, la est cu Popesti-Leordeni, la vest cu Vidra, iar la sud cu judetul Giurgiu.

Istoric
Prima atestare documentara a comunei Berceni dateaza de la sfarsitul secolului al XVI-lea, mai exact din anul 1598. Se crede ca numele asezarii Berceni vine de la cuvantul “birciu” care inseamna perceptor, strangator de taxe.

Pozitionare
La 5 km de soseaua de centura a Bucurestiului, Comuna Berceni, se adreseaza celor care lucreaza sau doresc sa locuiasca in partea de sud a Bucurestiului. Accesul este facil prin zona Piata Sudului-Aparatorii Patriei, probabil cea mai putin aglomerata iesire din Bucuresti, la numai 15 minute de P-ta Unirii si la 5 min de Metrou Berceni (fosta IMGB) .

Administratie si economie
Comuna Berceni are suprafata totala de 2.733 hectare, dintre care 240 sunt in intravilan.

Populatia este de aproximativ 4.100 de locuitori, care au la dispozitie doua gradinite si doua scoli. Comuna are retea de distributie a gazelor naturale, iar in prezent se lucreaza la alimentarea cu apa potabila si la reteaua de canalizare.

In zona, principalele activitati economice sunt constructiile, turismul, piscicultura si agricultura.

Biserica din lemn cu hramul “Sfantul Nicolae” ce dateaza din secolul al XVIII-lea si a fost refacuta in 1882.

Facilitati
– acces rapid catre – zona comerciala Berceni: Metro, Real, Obi, Grand Arena Mall,Piata de Gros, la centura Bucuresti, Metrou Berceni (fost IMGB) 5 min si la Autostrada Bucuresti – Constanta;
– Universitatea Spiru Haret, Lic. DACIA si Colegiul Tehnic, Miron Nicolescu, 2 gradinite, 2 scoli
– Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni,Spitalul Sf.IOAN si Spitalul de copii Budimex
– Supermarket Mamina 900 m
– Transport RATB – Linia 418 , 419 si MaxiTaxi (la interval de 15 minute – Piata Sudului)
– Manastirea sf Treime 1 km
– Lacuri de pescuit si Agrement

Teren intravilan Berceni 3000mp

Teren Berceni 5000mp

Teren 3000mp in Comuna Berceni

Teren intrare Comuna Berceni, cca 1KM de centura Bucuresti, langa SOSEA Teren intrare Comuna Berceni, cca 1KM de centura Bucuresti, langa SOSEA Teren intrare Comuna Berceni, cca 1KM de centura Bucuresti, langa SOSEA Teren intrare Comuna Berceni, cca 1KM de centura Bucuresti, langa SOSEA Teren intrare Comuna Berceni, cca 1KM de centura Bucuresti, langa SOSEA