Case Comuna Berceni

Portofoliul nostru cuprinde atat case construite de ComunaBerceni.ro cat si proprietati in sistem de intermediere: vile individuale, vile duplex, case parter, spatii comerciale

De ce o casa in Comuna Berceni?

Mai jos sunt prezentate cateva motive pentru care alegerea unei case in Comuna Berceni poate fi o decizie potrivita pentru tine si familia ta.

PRETURI ACCESIBILE

ComunaBerceni.ro iti pune la dispozitie un portofoliu variat care poate acoperi toate bugetele. De asemenea oferim posibilitatea achitarii terenului in sistem de rate direct la dezvoltator.

ZONA LINISTITA

Comuna Berceni ofera alternativa pentru tumultul orasului, imbinand armonios natura si linistea.

ZONE DE AGREMENT

In comuna Berceni exista numeroase zone de agrement (centru SPA, parc, sali de fitness) unde sa iti poti petrece timpul liber alaturi de familie si de prieteni.

APROAPE DE BUCURESTI

Datorita pozitionarii in zona de sud a Bucurestiului, comuna Berceni este singura localitate ce beneficiaza de acces la metrou.

SCOLI SI GRADINITE

Comuna Berceni beneficiaza de scoli si gradinite de stat, dar ofera si variante de invatamant privat.

UTILITATI

Comuna Berceni se afla in plin proces de dezvoltare, iar in acest moment beneficiaza de acces la reteaua electrica, reteaua de gaz, urmand ca pe viitor sa beneficieze de acces la reteaua de canalizare si apa curenta.

CONTACT

Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare