Despre noi

ComunaBerceni.ro este prima companie din comuna Berceni care activeaza atat ca agentie cat si ca dezvoltator imobiliar.


Acest fapt ne permite sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu un portofoliu ce cuprinde proiecte provenite in urma dezvoltarii imobiliare dar si terenuri/vile provenite din reprezentari exclusive.

Viziunea noastra

Compania nostra se face remarcata datorita proiectelor dezvoltate cat si a valorilor bine implementate.

De-a lungul timpului am reusit sa castigam respectul clientilor nostri si sa demonstram ca tot ce am dezvoltat a fost realizat cu simtul raspunderii si sub atenta supraveghere a unei echipe bine pregatite.


Misiunea noastra

Avem incredere in viitorul comunei Berceni si de aceea ne-am concentrat eforturile si investitiile in directia dezvoltarii responsabile a zonei.

Misiunea noastra este sa reusim acoperirea nevoilor tuturor clientilor nostri si sa le oferim siguranta unei achizitii facile si transparenta in tot procesul de tranzactionare.

"Privind Spre Viitor"

Mergem intotdeauna dupa premisa “Privind Spre Viitor”, de aceea toate proiectele in care alegem sa investim sunt dezvoltate responsabil si intotdeauna cu gandul la viitor. Proiectele sunt cartea noastra de vizita si ne dorim sa avem o imagine care ofera siguranta in fata clientilor.

Statistici Comuna Berceni

0

ANI EXPERIENTA

0

CASE CONSTRUITE

0

TERENURI VANDUTE

0

OFERTE DISPONIBILE

CONTACT

Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare